NS Actie – Blokker Dal vrij Dagkaart €14,95


Er is een nieuwe actie van Blokker en de NS met betrekking tot de dal vrij dagkaarten. U kunt weer goedkoop met de trein door Nederland reizen. De kaarten kosten bij de Blokker tijdens elke actie 14,95 euro. De Blokker heeft ook enkele voorwaarden waar u zich wel aan moet houden. Op de website van Blokker is nog niks bekend gemaakt en de klantenservice heeft ons helaas ook geen extra informatie kunnen geven. Klik op de afbeelding en bestel direct u dal vrije dagkaarten bij de Blokker. De goedkope treinkaartjes van de Blokker zijn altijd erg snel uitverkocht, dus u moet er wel snel bij zijn. U kunt het beste de kaart online bestellen door op de afbeelding te klikken. De kaarten kunt u daarna altijd gratis afhalen in de winkel of als u er meerdere bestelt gratis thuis laten bezorgen. U orderwaarde moet minimaal 20 euro zijn als u in aanmerking wilt komen voor gratis verzending.

Klik op de afbeelding en bestel de goedkope treinkaartjes:

ns, dagkaart, goedkope treinkaartjes, blokker, september, 2015,

Op de website van pepper.nl heeft een bezoeker een foto geplaatst van een plaatselijke Blokker. Op deze foto is te zien dat de Blokker vanaf 3 september weer dal vrij dagkaarten gaat verkopen. Hier een link naar de foto. Het is nog niet duidelijk wanneer u gebruik kunt maken van de dal vrije dagkaart, maar zodra daar meer duidelijkheid over is zullen wij u dat direct melden.

Voorwaarden van de Blokker dal vrij dagkaart van de NS

Omdat het een Dal vrije dagkaart is moet u altijd inchecken en uitchecken buiten de spits. Dit houdt voor u als reiziger in dat u niet tussen 06:30 uur en 09:00 uur mag inchecken, dus wel reizen!! U mag ook niet tussen 16:00 uur en 18:30 uur inchecken. Het is echter wel zo dat als u incheckt u binnen dertig minuten de trein moet pakken.

Wat wij u proberen duidelijk te maken is dat u dus wel tijdens de spits ermee mag reizen, maar dat u alleen niet mag in te checken tijdens de spits. Dit is ook door de NS bevestigd op het officiële forum van de NS. U moet er dus voor zorgen dat u tijdens u reis niet opnieuw hoeft in te checken. Op enkele stations in Nederland ontkomt u daar bijna niet aan, maar dit is niet altijd het geval.

De goedkope treinkaartjes zijn niet alleen te gebruiken in de treinen van de NS. U kunt met de Dal vrij Blokker dagkaart ook met andere vervoerders reizen zoals Connexxion, Syntus, Veolia, Arriva en Breng. De goedkope treinkaartjes zijn niet te gebruiken bij de City Night line, ICE en de Thalys. De kaart is wel in combinatie met een toeslag te gebruiken bij de treinen van de ICE.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van dit soort goedkope treinkaartjes acties:


2 Comments
  1. Reply
    Jan september 3, 2015 at 1:28 pm

    Super! precies wat ik nodig had. Was al een tijdje opzoek naar deze kaarten! direct 4 bestelt!

  2. Reply
    J.O. Louwrink juli 28, 2016 at 3:41 pm

    Ik probeer met de “Trein dagkaart “van Blokker te ontdekken wat mijn prijs is, maar dat blijkt een onmogelijkheid.

Leave a reply

Trein naar Parijs va €29 - Thalys- 80% Korting - 2017