Ski-Thalys op wintersport

De zomer moet nog komen, maar wij geven u alvast een waarschuwing dat u dit jaar vanaf september weer kunt boeken. U kunt dit jaar weer met de Ski-Thalys naar de Franse Alpen. De voordelen van het reizen met de trein naar u wintersport bestemming zijn dat u geen last heeft van File’s of andere problemen die u normaliter met de auto heeft als u richting u wintersport bestemming gaat. Als u precies wilt weten naar welke bestemmingen de Ski Thalys u kan brengen kijk dan in ons Menu. Wij hebben bekende Franse wintersport gebieden voor u in kaart gebracht die makkelijk met de trein te bereiken zijn. Klik hier

U kunt ook kiezen in het wintersportseizoen om met de ICE international te reizen richting Duitsland en Zwitserland. Het is zelfs mogelijk om verder Oost-Europa in te reizen als u hier behoefte aan heeft. U reist al met de Ski Thalys voor slechts 79 euro enkele reis in de tweede klasse. Bekijk de bestemmingen aan de zijkant van het menu in de reisplanner.

Bij het boeken van u reis, is het mogelijk om u bustransfer meteen te boeken naar u wintersport bestemming. U kunt enkele skigebieden niet bereiken met de trein. U moet een stuk met de bus afleggen. U kunt bij Jong Infra u busreis boeken of meteen tijdens het uitzoeken van u treintickets.

Praktische informatie over het reizen met de Ski Thalys

  • U bent verplicht om u reis te reserveren. Zo bent u altijd zeker van u zitplaats in de trein en als u met meerdere personen reist, dan kunt u meerdere stoelen reserveren of een coupe voor u zelf.
  • Het rijtuig nummer wat op u treinticket vermeld staat vind naast de deuren van de Thalys. Zo weet u waar u moet instappen om bij u gereserveerde stoel te komen.
  • Alle treinen beschikken over een wifi verbinding. In de eerste klasse is Wifi gratis en in de andere twee klasse moet u er extra voor betalen. Waarbij het Semi-Flex tarief een lagere vergoeding voor Wifi vraagt dan de Comfort 2 klasse.
  • U kunt aan boord van de Ski Thalys eten en drinken kopen. Er is in de trein een Bar en een Buffet, waar u drinken en warme snacks kunt kopen.
  • Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.
  • Als u graag u eigen ski’s mee wilt nemen is dat geen probleem, in de trein zijn er speciale rijtuigen ingericht waar u extra opbergruimte heeft voor het opbergen van Ski’s en andere wintersportmaterialen. U kunt maximaal een paar ski’s per persoon meenemen, daarnaast heeft u de mogelijkheid om nog een koffer en wat handbagage mee te nemen.
Trein naar Parijs va €29 - Thalys- 80% Korting - 2017