Thalys

Een van de bekendste internationale treinen is de Thalys. Enkele belangrijke kenmerken van de Thalys zijn: Erg snel kan tot wel 300 kilometer per uur rijden, comfortabele coupes en door de verbindingen die er inmiddels zijn opgebouwd tussen Nederland, België en Frankrijk brengt hij u twaalf keer per dag naar Brussel en negen keer per dag reist de Thalys naar Parijs.

Om een indruk te krijgen van hoe snel de trein rijd, kunt u dit onderstaande filmpje bekijken.

De Thalys is een dagelijkse lijn die u elke dag naar België en Zuid-Frankrijk brengt. Het is zelfs mogelijk om naar de Franse Alpen te gaan met de Thalys. Als u plannen had om op wintersport vakantie te gaan dan kunt u ook met de trein naar de Alpen. Wilt u precies weten welke skigebieden u kunt aandoen met de trein, klik dan hier.

Routes en dienstregeling Thalys naar Parijs

De Thalys stopt op een heleboel stations tijdens zijn reis naar het zuiden van Frankrijk. Als u vanaf Amsterdam-Centraal vertrekt dan bent u in 3.17 uur in Parijs. Als u zich afvraagt wat alle reistijden zijn naar Parijs, klik dan hier.

Met de Thalys naar Frankrijk en BelgieWij hebben op onze site meer informatie staan over de trein naar Parijs.  Hiernaast vind u de route die de Thalys dagelijks aflegt en langs welke stations de Thalys komt. Op deze kaart kunt u beter u reis plannen en aan de zijkant van de website kunt u daarna u reis en trein tickets op zoeken.

Op de website van NS international kunt u een actuele reisplanner raadplegen en met realtime data u reis zorgvuldig plannen.

 

In de Thalys naar Parijs kunt u in twee verschillende klasse reizen. Als u ervoor kiest om in de Comfort 1 klasse te reizen, dan geniet u tijdens u reis van de volgende voordelen:

  • Beenruimte is erg ruim
  • De stoelen waarin u vervoerd wordt zijn extra breed en comfortabel
  • Tijdens u reis heeft u de mogelijkheid om te genieten van een hapje en drankje, de catering komt tot aan u zitplaats.
  • Naast u stoel heeft u een stopcontact.
  • Gratis wifi
  • U krijgt gratis internationale dagbladen tot u beschikking
  • Er kan bij aankomst in Parijs of Brussel een taxi klaar staan voor u.
  • Mocht u voor u reis nog rustig willen werken of een videoconferentie heeft, dan kunt u gebruik maken van de NS International Lounges op Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal.

Goedkope tickets naar Parijs

Voor de actuele Tarieven kunt u hiernaast u tickets opzoeken en bekijken wat de reis u gaat kosten.

Als u met de Thalys reist naar Frankrijk of belgie dan kunt u twee grote tassen van maximaal 85 centimeter lang meenemen, u kunt u bagage aan het begin van de trein wegleggen en daar ook weer ophalen. U kunt in de Thalys naar Parijs u fiets meenemen en daarmee naar Parijs reizen. U fiets moet dan wel in een fietstas zitten zodat die geen andere koffers beschadigd, het voorwiel van u fiets moet gedemonteerd worden. U mag aan boord van de Thalys niet roken.

Met de Thalys reizen naar Frankrijk en Belgie

Trein naar Parijs va €29 - Thalys- 80% Korting - 2017