Vanaf vandaag zijn de Ja Dagen weer gestart op Disneyland Parijs.com U kunt dan weer extra voordelig naar Disneyland in Parijs. Als u altijd op zoek bent naar een last minute aanbieding om naar Disneyland Parijs, dan is dit u kans. U kunt van 17 augustus tot en met 30 september gebruik maken van deze aanbieding, dus wees er wel op tijd bij.

2048x1152

Disneyland Parijs kinderen tot 6 jaar gratis!

Tijdens de JA Dagen krijgt u de volgende voordelen als u boekt: Als u boekt voor vijf dagen dus vier nachten, dan betaalt u er maar twee. U betaalt drie dagen dus totaal twee nachten en krijgt de andere 2 nachten GRATIS! Als u boekt voor drie nachten dus vier dagen dan betaalt u er ook maar twee. Als u gaat voor 5 nachten is dat al een stuk voordeliger! Op onze website hebben wij al een aantal berichten over Disneyland Parijs geschreven. Wij hebben ook een artikel over de kosten voor de reis voor u uitgerekend. Als u hier meer over wilt weten kunt u deze pagina bekijken. Als u toch naar Disneyland Parijs gaat met de trein, kunt u meteen in het menu aan de zijkant de treinreis erbij boeken. U bent dan al in 2,5 uur in hartje Parijs!

U haalt de meeste korting uit deze boeking als u aankomsttijd van 1 november 2015 tot en met 23 maart 2016, want u kunt tijden het Extra Voordeel seizoen gebruik maken van de bovenstaande korting. Het extra Voordeel seizoen loopt van 5 januari tot en met 4 februari 2016. Deze aanbieding is ook geldig tijdens de kerst- en voorjaarsvakantie.

Als u gebruik wilt maken van deze waanzinnige aanbieding kunt u ook kiezen voor de 20% korting op Toegang en verblijf + kinderen tot en met 6 jaar gratis! Deze actie loopt van 19 augustus tot en met 31 oktober 2015 indien u boekt voor 29 oktober 2015. Deze aanbieding geldt ook tijdens de zomer- en herfstvakantie!

Disneyland Parijs Aanbieding – Kinderen gratis tot 6 jaar!
U zult zich inmiddels wel afvragen wat krijgt u er allemaal bij? Het verblijf is inclusief:

  • Hotelovernachtingen in Disney Hotel inclusief toeristenbelasting
  • Onbeperkt toegang tot beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf
  • Gratis ontbijt en 3 gangen diner per persoon per nacht!
  • Gratis tussendoortje per persoon per nacht
  • Wilt u minder lang wachten in de soms wat lange rijen? Maak dan gebruik van de FASTPASS!
  • U profiteert van de extra Magische Uren.

Nuttige tips

Ook geldig in de kerst- en voorjaarsvakantie.
- Indien je aankomt van zondag t/m donderdag van 5 januari t/m 4 februari 2016 profiteer je van onze laagste prijzen tijdens het Extra Voordeelseizoen!
- Boek voor je gemak je Maaltijdoptie bij je arrangement. Als je een Standaard, Plus of Premium Half- of Volpension Optie boekt, krijg je dagelijks een gratis tussendoortje (Pause Gourmande) tijdens je verblijf.