Frankrijk

De mogelijkheden om met de trein door Europa te reizen worden elk jaar uitgebreid, er komen constant nieuwe bestemmingen bij en de treinen worden steeds geavanceerder. De beenruimte in een trein wordt elk jaar ruimer en groter. Dat is in de vliegbranche totaal niet zo, u heeft qua beenruimte in een vliegtuig van Transavia nog minder ruimte dan in u eigen auto. Dit is een trend om steeds meer mensen in een kleiner vliegtuig te kunnen plaatsen en de winsten te verhogen. Gelukkig hebben treinen geen ruimtegebrek, u heeft meer dan genoeg beenruimte en mogelijkheden in de trein. Als u een stedentrip wilt gaan maken, maar nog geen keus heeft kunnen maken naar welke stad u wilt gaan, dan kunnen wij u keuzen misschien makkelijker maken door op onderstaande landen te klikken.

Klik op onderstaand Vervoersmaatschappijen om naar de pagina te gaan:

– Thalys – ICE – Intercity-Express – ICBerlijn – ICBrussel – Eurostar – TGV – City Night Line/EuroNight –

Wij hebben voor u de belangrijkste steden waar u met de trein kunt komen samengesteld. U kunt op de pagina van de stad waar u naar toe wilt reizen met de trein de bezienswaardigheden bekijken en u vakantie vast gaan plannen. Als u uw keuzen al heeft gemaakt kunt u aan de zijkant van het scherm u tickets opzoeken.

Voordelen treinreizen

  • U kunt uw mobiele telefoon u gewoon gebruiken.
  • Wilt u doorwerken voordat u op uw bestemming aankomt heeft u Wifi tot u beschikking en een stopcontact.
  • U zit in een comfortabele stoel met genoeg beenruimte.
  • De techniek wordt steeds geavanceerder, waardoor u nog sneller op u bestemming aankomt.
  • Er gebeuren geen grote ongelukken met treinen. Mocht u vliegangst hebben dan kunt u met de trein ook na alle grote steden in Europa reizen.
  • U kunt zoveel bagage meenemen als u wilt en hoeft zich daar niet druk om te maken. Er zijn geen kosten verbonden aan de hoeveelheid bagage je meeneemt.

Wilt u weten met welke treinen u reist naar u favoriete bestemmingen in Europa, kijk in het menu of klik hier.

Bezienswaardigheden Europese steden