Stedentrip

Houdt u ontzettend veel van reizen, maar weet u niet altijd waar u heen kunt of u heeft al ontzettend veel gezien van de wereld. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van een aantal top stedentrip in Europa, die u goedkoop met de trein kunt bereiken. De meeste aanbiedingen zijn het gehele jaar geldig. Wij weten ook dat reizen heel leuk is en dat er ook soms op de centen gelet moet worden. Daarom kunt u via ons altijd gebruik maken van de gegarandeerde kortingen en aanbiedingen.

Als u onze website in de gaten houdt dan kunt u altijd gebruik maken van deze aanbiedingen. U kunt zich ook voor onze nieuwsbrief aanmelden dan laten wij u weten wanneer er een aanbieding is kunt u zelf bepalen of u er gebruik van maakt of niet. De meeste aanbiedingen hoeft u niet direct op te reageren, maar het is wel lekker om op de hoogte te zijn van de aanbiedingen die er zijn.

Doe de stedentest

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Mocht u niet weten waar u heen wilt dan hebben wij een hele handige tool voor u opgezocht. Hierin kunt u exact en door enkele vragen in te vullen weten welke stad bij u past en mocht u deze stad nog niet bezocht hebben, dan kunt u ook direct goedkope treinkaartjes erbij zoeken. Klik hier voor de steden test.

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.