Op wintersport naar Oostenrijk met de trein

Vanaf nu kunt u ook vanaf Amsterdam vertrekken met de trein richting Oostenrijk. U kon a met de trein naar Oostenrijk met de trein vanaf Utrecht, ‘s- Hertogenbosch en Venlo, maar daar is nu Amsterdam bij gekomen. Dit geeft een boost aan de mogelijkheden van de reiziger. U reist naar Oostenrijk met de Ski-trein, dit is een voordelig optie die in directe verbinding staat met de Oostenrijkse wintersport gebieden zoals Kufstein, Kirchberg  en Zell am See. De Ski-trein vertrekt elke vrijdag vanaf de bovengenoemde stations.Helaas is de SKi-Trein niet meer beschikbaar, zodra er een alternatief is vermelden wij dat op deze pagina. U kunt aan de rechterkant van de pagina u reis boeken via nsinternational.

Vraag direct de brochure aan zodat u zich nu al kunt oriënteren op u volgende Wintersport vakantie volgende seizoen!

U reist vai Koln en Munchen zo door naar Oostenrijk. U heeft geen last van de files of andere problemen die ervoor zorgen dat u niet kunt genieten van u Wintersport vakantie. De auto hoeft niet meer winterklaar gemaakt te worden, u hoeft geen dure rekeningen te betalen aan de garage die ervoor zorgt dat u minder kunt spenderen op u wintersport vakantie.

Als u kiest voor de Ski-Trein heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een goedkope zitplaats of een eenvoudige slaapplaats in de 6 persoonscoupes. U heeft al voor 80 euro een retourkaartje naar de Oostenrijkse sneeuw. Het grootste voordeel is nog wel dat je niet een hele dag kwijt bent als je de laatste dag van je vakantie in de middag moet vertrekken om voor de files thuis te zijn of om je vlucht te halen. De laatste trein vertrekt zaterdagavond uit Oostenrijk dus u kunt nog de gehele dag skiën.

De voordelen van op wintersport naar Oostenrijk met de trein gaan:

  • Geen dure winterbanden nodig
  • U heeft nooit last van files, u wordt veilig naar u accommodatie gebracht.
  • U kunt ‘s nachts alpen in de trein.
  • U heeft geen tol of brandstofkosten te betalen, en heeft geen last de zorgen of u auto het wel volhoudt door de Oostenrijkse sneeuw.
  • Alle kosten die u normaal aan u auto heeft zoals winterbanden en overige reparatiekosten komen te vervallen.
  • U kunt bijna de gehele trein doorlopen zonder dat u lastig gevallen wordt,  u heeft een hoop bewegingsvrijheid.
  • U kunt zoveel bagage meenemen als u wilt en u wordt naar u hotel gebracht vanaf het station.

In de afbeelding hieronder ziet u alle plekken waar de trein zal stoppen. Vanaf deze locaties zal er een pendelbus voor een kleine vergoeding u retour brengen mocht u naar huis willen. Het gemiddelde bedrag dat er wordt gerekend voor het pendelen tussen u hotel en het station is ongeveer 15 euro. Klik op de afbeelding hieronder om alle bestemmingen en locaties te bekijken.

Reserveer direct u wintersport naar Oostenrijk met de trein HIER.

66654 Web