Trein naar Berlijn

De warme zomermaanden zijn inmiddels wel voorbij, de laatste tijd is de regen weer vaker in het land. Er wordt ook steeds meer over een supercel gesproken tijdens het nieuws, dan over een super hete zonnige dag! Wij van treinnaarparijs.net hebben voor u weer een aantal mooie aanbiedingen opgezocht. U kunt met de najaarsspecials enorm goedkoop met de trein naar alle topsteden in Europa. U kunt met de trein naar berlijn voor slechts 39 euro, dit is echter wel een enkele reis en in de twee klasse.Deze prijs is onderdeel van de najaarsspecials van nsinternational. Ze hebben elk jaar een aantal bestemmingen uitgezocht die ze extra onder de aandacht willen brengen, zo hebben wij u al eerder geïnformeerd over de aanbieding naar Parijs. U kunt nu gebruik maken van een korting van 70 procent op u treinticket naar Berlijn.

Met de trein naar Berlijn

Berlijn is een bruisende stad met enorm veel hippe en moderne straten, het is het cilliconvalley van Europa aan het worden met de vele start-ups die zich daar vestigen. Enkele start-ups die zich vestigen in Berlijn zijn ook uitgegroeid tot grote bedrijven. Mocht u de stad nog nooit hebben bezocht, dan is het echt een aanrader, alleen al om de geschiedenis van de stad natuurlijk. Berlijn heeft tijdens de tweede wereldoorlog een sleutel rol gehad in de Duitse en Europese geschiedenis. Daar zijn wel een aantal mooie toeristische trekpleisters uit voortgekomen.

Voorwaarden:

  • Enkele reis in de 2de klasse voor 39 euro
  • Arriveren in hartje Berlijn en direct het mooie centrum kunnen verkennen
  • De ICE Berlijn reist maar liefst 7 keer per dag naar Berlijn
  • U kunt al om 11.15 uur in Berlijn aankomen met de eerste ICE

De ICE International en de Intercity Berlijn gaan zeven keer per dag naar Berlijn, de eerste trein vertrekt al s’ochtends vroeg. U bent in een kleine 6 uur in hartje Berlijn. Boek direct u tickets door op de banner aan de linkerkant te klikken en maak nu nog gebruik van de 70 procent korting en reis goedkoop naar Berlijn.