Treinplanner

Op onze website heeft u verschillende manier om treintickets te zoeken. Als u al weet waar u reis naar toe gaat, kunt u aan de zijkant van de pagina u treintickets opzoeken, maar als u nog opzoek bent naar idee. Dan hebben wij wel wat idee verzameld voor u op onze site. U kunt onze treinplanner altijd vrijblijvend raadplegen om idee op te doen waar u volgende treinreis naar toe gaat.Houdt u van wintersporten en gaat u elk jaar naar de sneeuw? Dan hebben wij voor u enkele toplocaties in Frankrijk verzameld met een heleboel informatie erover en waar u direct kunt u treintickets kunt boeken. Kijk in het menu bij wintersport met de trein en selecteer u bestemming. Wij zullen de website regelmatig updaten met nieuwe acties en goedkope treinkaartjes.

Kruidvat NS dagkaart/ OV dagkaart actie

Komende maanden kunt u weer voordelig met de trein door het land reizen. U kunt voor slechts 13,99 euro in het weekend reizen of voor slechts 16,49 euro door de weeks met al het openbare vervoer door Nederland. U reist met de OV dagkaart met de bus, tram, metro en trein voor slechts 16,49 euro. Kijk op onze website en schrijf u in voor de nieuwsbrief zo blijft u op de hoogte van de laatste acties.

Met de trein naar Disneyland Parijs

Profiteer nu van onze Disneyland Parijs actie en reis voordelig naar het Disney Park met de trein en boek u kaartjes voor het park ook met 25 % korting. Wij hebben voor u alle voorwaarden op een rij gezet zodat u direct kunt zien of u in aanmerking kunt komen voor deze waanzinnige korting. Bekijk deze pagina voor de aanbieding van het Park en klik hier voor een overzicht hoe u het snelste en goedkoopste naar Disneyland Parijs kunt reizen.

NS Dagkaart Blokker actie

De actie van de NS loopt nog steeds en de voordelige treintickets zijn nog steeds verkrijgbaar. U kunt nog steeds voor slechts 14,95 euro een goedkoop treintickets kopen om de hele dag mee te reizen in de daluren. Bekijk de actie op onze site of klik hier om meteen te kopen. Vanaf vandaag kunt u gebruik maken van de kortingscode voor de Blokker. U krijgt zo nog eens 5 euro extra korting bij besteding van 70 euro.

Kortingscode Blokker: VDRDG5

Voorjaarsactie Thalys – Voordelig naar Lille

Dit voorjaar profiteert u nog van de voorjaarsactie van de Thalys en de NS. U kunt voor slechts 19 euro naar Lille reizen met de Thalys. Een dagje Frankrijk is nog nooit zo voordelig geweest. Dit is echter een enkele reis. Voor nog geen 40 euro kunt u retour naar Lille.

Voordelig trein naar Belgie boeken

De actie van de NS om voordelig naar Belgie met het hele gezin te gaan loopt nog steeds. U kunt voor slechts 39 euro met het gehele gezin naar Belgie vanaf elk station in Nederland. Het maakt niet uit of u in Groningen of in Breda woont, u betaalt allemaal slechts 39 euro om met de trein naar Belgie te reizen. Boek u treintickets aan de zijkant in de reisplanner.

Voordelige treintickets internationaal

Wij hebben nog een speciale aanbieding voor u. U kunt vanaf nu de lage prijzen Kalender raadplegen van onze partner Voyages-SNCF.com – Op de website van onze partner kunt u de kalender raadplegen. U geeft in de kalender de locatie op waar u reis naar toe gaat en er wordt meteen de laagste prijs bijgekocht. Klik hier meteen en zoek voordelige treinkaartjes onder aan deze pagina in de Trein tickets zoeker.

Deel u acties

Bent u zelf ook op internet een actie tegengekomen die hier niet bij staat, deel deze dan onderaan dit bericht in de reacties. Wij zullen u actie beoordelen en plaatsen op onze website. Heeft u een website en wilt u ook vermeld worden met u actie op onze site, stuur ons dan een mail (via ons contactformulier) en wij zullen u actie plaatsen.