Met de trein naar Parijs: ACTIE!

Maak gebruik van de onderstaande actie. U kunt zich aanmelden bovenaan de website en dan laten wij u weten of het gelukt is om meerdere personen voor u reis te vinden. U kunt dan voordelig reizen met de trein en gebruik maken van het onderstaande actietarief. Laat u mailadres achter op de website bovenaan de pagina. Wij houden u op de hoogte als er meerdere mensen zijn die gebruik willen maken van het actietarief. Reis samen met de trein naar Parijs voor slechts 59 euro. Lees de voorwaarden op de website via de grote roze zoek treintickets knop.Wij zullen regelmatig de beste prijzen voor u opzoeken zodat u de beschikking heeft over de beste opties. Er loopt op dit moment een actie die het voordelig maakt om met minimaal 3 personen op pad te gaan en met de trein richting Parijs te reizen. Het scheelt u 50% op de kosten voor de treinkaartjes als u met meer dan twee personen reist.
Als u ervoor kiest om met meer dan twee personen richting Parijs te gaan met de trein dan bent u gemiddeld 50% voordeliger uit. Het zijn 2e klasse plaatsen en u bent verplicht om vanaf Amsterdam te vertrekken. U kunt tot een dag van te voren boeken. De nadelen aan deze goedkope kaarten zijn dat u de kaarten niet kunt annuleren of overboeken naar een andere datum. Omdat het zo goedkoop is om op deze manier naar Parijs te reizen zijn er maar beperkte kaarten beschikbaar en moet u er erg snel bij zijn om hiervan gebruik te maken.

Samen naar Parijs is voordeliger

U kunt maar met maximaal 5 personen gebruik maken van deze actie als u met 5 personen gaat dan krijgt u de meeste korting en zullen de kaarten nog goedkoper zijn. Dit is een van de vele acties die er op dit moment zijn om naar Parijs te reizen. Bent u opzoek naar nog goedkopere manieren om met de trein naar Parijs te reizen houdt de website dan in de gaten.