Wintersport naar Frankrijk met de trein

U bent dit jaar alvast op wintersport geweest, was u dit jaar alweer met de auto geweest of bent u wezen vliegen? Het is elk jaar weer de vraag hoe u richting de sneeuw gaat en wat voor u de beste oplossing is. Heeft u er weleens aan gedacht om met de trein naar de Franse alpen te gaan? U kunt nu ook op wintersport naar Frankrijk met de trein. De ski Thalys brengt u naar 6 populaire Franse wintersport locaties. 

Voor volgend jaar kunt u met de trein naar de sneeuw. U kunt naar Chambery, Albertville, Moutiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-St-Maurice. Vanaf alle stations waar u aankomt vertrekken bussen verzorgd door Snowbuzz naar vele skidorpen in de buurt.

Helaas is voor dit jaar het seizoen afgelopen en kunt u niet meer met de trein naar Chambery, maar voor volgend jaar kunt u weer gebruik maken van de trein om richting u wintersport locatie in Frankrijk te gaan. U bent in 8 uur bij u eindbestemming en dat voor maar 79 euro.

Overzicht van alle bestemmingen met de Wintersporttrein

Wilt u een overzicht van alle bestemmingen die u met de wintersporttrein kunt bereiken, kijk dan in het menu bovenin de pagina. Of klik hieronder op de bestemmingen waar de wintersporttrein u naartoe kan brengen.

Met de wintersporttrein wordt u naar bijna alle bekende wintersportgebieden gebracht zonder zorgen of problemen. U kunt in Nederland op elk station opstappen. U stapt over in de internationale wintersporttrein en die zal u richting u skigebied brengen.

Wintersporttrein naar Chambéry

Wintersporttrein naar Albertville

Wintersporttrein naar Belle Plagne

Wintersporttrein naar Champagny

Wintersporttrein naar Aime-la-Plagne

Wintersporttrein naar Courchevel

Wintersporttrein naar Bourg-St-Maurice

U kunt ook met de skitrein naar Oostenrijkse skigebieden. Gaat u dit jaar op wintersport vakantie naar Oostenrijk kies dan voor de Skitrein, bekijk onze uitgebreide informatie pagina over de skitrein zoals de dienstregeling en route die de trein naar Oostenrijk aflegt.