Het gaat goed met de Thalys als bedrijf. Het gaat zelfs zo goed met ze, dat ze de dienstregeling hebben aangepast. Ze hebben het aantal treinen dat richting Brussel reist vanaf Amsterdam verhoogt van twaalf naar dertien treinen per dag. De vraag naar dit traject was dusdanig hoog dat ze deze stap hebben gezet en zodat ze aan de vraag van de klant kunnen blijven voldoen. Zo ontstaan er meer mogelijkheden voor u als reiziger. U kunt nu vaker met de Thalys naar Parijs reizen vanaf Brussel.

De plannen voor de toekomst zijn ook gunstig voor de reiziger. Het plan is om in 2016 nog een extra verbinding erbij te doen. Dan rijden er tussen Amsterdam en Brussel viertien hogesnelheidstreinen van de Thalys. Je bent al in minder dan 2 uur in Brussel met de Thalys.

Voorjaarsactie met de trein naar Lille

Je kan met de Thalys nu ook verder reizen dan Parijs. De thalys heeft een speciale actie zodat u voor slechts 19 euro naar Lille wordt gebracht met de Thalys. Dit is echter een enkele reistarief, maar voor 40 euro kunt u een dagje uit naar Lille. Lees hier meer informatie over de actie.

Dagelijks heeft de Thalys ook steeds meer voordelige treintickets. Kijk in het menu aan de rechterkant hoeveel u betaalt voor u treintickets naar alle mogelijke bestemmingen van de Thalys. De actie naar Lille loopt tot 3 mei van dit jaar en je kan je reis boeken tot 3 augustus van dit jaar. Normaliter bent u al gauw 105 euro kwijt voor een normaal kaartje in de 2e klasse. Als er geen vertragingen tijdens u reis zijn, dan bent u al in een kleine drie uur in het centrum van Lille. Je kan deze tickets omdat ze zo goedkoop zijn niet omboeken of annuleren.

Wilt u meer informatie over de trein Thalys lees dan ons uitgebreide artikel over de Thalys hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *