Wandelen in Parijs

Nadat de wandel vierdaagse afgelopen is en je hebt de 50 kilometer opzitten elke dag heb je misschien behoefte aan wat kortere afstanden. Het is deze zomer fantastisch weer en met alle grote evenementen die Parijs al heeft gehad is het land optimaal ingericht om als toerist doorheen te wandelen. Het openbaar vervoer in Parijs is goed geregeld, maar wat een heleboel mensen vergeten is dat je prima kan wandelen in Parijs.De stad heeft een uitstekende infrastructuur en daarom is het een aanrader om door de stad te wandelen, je zal geen last hebben van de drukte die je met de auto of het openbaar vervoer wel hebt. In de stad zijn een aantal wandelroute’s beschikbaar die je heel gemakkelijk kan volgen met de wandelroute’s die online te vinden zijn.

Wandelroute’s in Parijs, Lille, Lyon of Avignon

Een hele mooie route door Parijs is de Jardin naar Jardin route. De speciale wandelkaart die je daarvoor nodig hebt is online te vinden via deze link.

Wil je liever langs wat bedenken bezienswaardigheden in Parijs lopen, dan kan je het beste kiezen voor de route langs de Notre Dam en de Seine. Je zal van deze route geen spijt krijgen. Het is een route van ongeveer acht kilometer lang. Tijdens het wandelen kom je regelmatig langs horeca gelegenheden waar je kan stoppen wat te gaan drinken of eten.

Wil je meer informatie over de verschillende wandelroute’s. Bekijk dan de speciale wandelpagina van NS international. Op de website vind je voor elke grote stad in Frankrijk een wandelroute. Voor het geval je niet naar Parijs reist met de trein.

Wandelen in Parijs, Lille, Lyon of in Avignon

Bekijk de speciale wandelpagina voor meer informatie en een uitgebreid overzicht van alle wandelroute’s. De speciale internet pagina kan je verder helpen met een duidelijk omschrijving in PDF, je kan dit document op je telefoon zetten en zo meenemen op reis. Je hebt dan alle speciale wandelroute’s bij de hand.

Nog een handige tip is om de google maps applicatie op je telefoon te zetten, in deze app heb je ook speciale wandelroute’s die je bij de hand kan houden. Met deze route’s kan je live navigeren naar allerlei bestemmingen van over de hele wereld.

Wandelroute’s bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *