Kruidvat heeft de Ns dagkaart actie weer lopen tot September 2016. https://www.kruidvat.nl/trein-dagkaart/p/2082039Het is weer zover, afgelopen maand had Blokker de actie waarbij u voor slechts 14,95 euro met de trein kon reizen in de daluren. De afgelopen weken was het even stil, maar de NS heeft weer een nieuwe actie gelanceerd. Deze keer is de het Kruidvat die de NS dagkaart aanbied voor slechts 13,99 euro. De actie start dinsdag en u kunt de kaart in de winkel bestellen of op de website van de Kruidvat.

Op de website van de Kruidvat staat nu nog de oude actie, maar dat zal vanaf dinsdag aangepast zijn. Wij brengen u als een van de eerste deze actie zodat u weer gebruik kunt maken van de trein en reizen met een goedkoop treinkaartje door Nederland. Zodra alle actievoorwaarden van de Kruidvat Dagkaart beschikbaar zijn zullen wij deze updaten op de website. U kunt ook de website van de kruidvat in de gaten houden en daar de actievoorwaarden vandaan halen. Kijk op www.kruidvat.nl/treinkaartjes voor de actievoorwaarden (vanaf dinsdag online)

Kruidvat NS dagkaart actie en OV dagkaart actie

Actievoorwaarden Kruidvat NS dagkaart actie

De dagkaarten zijn geldig op een zaterdag of een zondag in de periodes van 16 mei tot en met 12 juli 2015 en vanaf 15 augustus tot en met 13 september 2015. Deze kaarten zijn geldig in de treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Met deze kaart kunt u niet door de weeks reizen.

Actievoorwaarden Kruidvat OV dagkaart actie

De Kruidvat heeft nog een aparte OV Dagkaart waarmee u een gehele dag voor slechts 16,49 euro met de trein, metro, bus of tram kunt reizen. U koopt eenmalig de OV Dagkaart en daarna kunt u met het openbaar vervoer. Dit is een erg goedkoop OV dagkaart. U kunt hiermee door heel Nederland reizen voor slechts 16,49 euro. Normaal betaalt u voor de OV dagkaart net geen 60 euro. Met deze kaart kunt u de gehele week met het openbare vervoer reizen.

Wilt u liever met de trein naar Parijs of een langere trip met een hogesnelheidstrein maken kijk dan op onze website of zoek direct u treinkaartjes aan de zijkant op. Blijf op de hoogte van alle acties die eraan gaan komen en schrijf u in voor onze nieuwsbrief bovenaan de pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *