Steeds meer Nederlanders wijken uit naar andere luchthavens in Europa en Nederland. Vroeger vloog iedereen vanaf Schiphol en werd er bijna niet omgekeken naar de kleinere luchthavens in Nederland, maar daar is sinds luchthaven Eindhoven geopend is verandering in gekomen, de kleinere luchtvaartmaatschappijen bieden steeds meer vluchten aan vanaf kleinere luchthavens. Het is ook voor veel Nederlanders een hele onderneming om naar Schiphol te komen. De meeste wonen er het liefst niet in de buurt van Schiphol en als je dan op vakantie gaat wil je niet eerst een paar uur in de auto zitten. Wij bieden u daarom een alternatief. Mocht u niet met de trein willen reizen, maar met de auto naar Zaventem reist omdat u in de buurt woont. Dan moet u nog wel even een parkeerplaats reserveren in Zaventem. U kunt parkeerplaatsen vergelijken op Parking Zaventem.

Trein naar Brussel airport

U kunt met de trein naar het dichtstbijzijnde vliegveld van Belgie vanaf Nederland reizen. Brussel Airport (Zaventem) is de grootste internationale luchthaven van Belgie. Dit is een treinreis van anderhalf uur als u vanaf Amsterdam-Centraal vertrekt. Dit is prima te doen en voor slechts 29 euro heeft u al een enkele reis naar Brussel met de trein. Daarna kan de vakantie beginnen en komt u ontspannen aan. Heeft u onderweg zich niet druk hoeven maken om andere weggebruikers of andere ergernissen die u heeft. U stapt op de trein en stapt weer uit in Brussel in minder dan twee uur. Als u ook eens op de banner onderaan de pagina klikt en u vakantie boekt, bespaard u ook nog eens wat geld wat u later op de vakantie kunt gebruiken.

 

Een treinticket naar Zaventem stad kost u slechts 40 euro enkele reis in de tweede klasse, de reis duurt ongeveer 2 uur en half uur. Het is voor u soms ook voordeliger om uit te wijken naar een buitenlandse luchthaven, omdat de prijzen soms zo verschillen met Nederland scheelt het soms echt enorm veel geld. Het voordeel aan reizen met de trein naar Zaventem is dat u ook u auto niet hoeft te parkeren. Wilt u toch met de auto naar Zaventem dan kunt u op deze website de parkeer aanbieders vergelijken en de goedkoopste parkeerkaart reserveren.

Weet u al waar de reis naar toe gaat of bent u zich nog aan het oriënteren, bekijk de onderstaande banner en klik erop als u de goedkoopste vliegtickets vanaf Zaventem wilt bekijken. U krijgt een overzicht van alle vluchten die vertrekken vanaf Zaventem en kunt meteen u reis boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *