U kunt nu profiteren van de mogelijkheid om voor slechts 19 euro naar Lille te reizen met de trein. Heb je morgen niks te doen of wil je dit weekend even genieten van de Franse zon en een dagje weggaan, maak dan gebruik van deze aanbieding en zoek nu meteen treintickets voor de beste Last minute acties. Er zijn per dag ongeveer 200 tickets beschikbaar, wees er op tijd bij.

Er gelden wel enkele actievoorwaarden:

  • U moet reserveren tussen: 6 april t/m 3 mei
  • De reis moet plaatsvinden tussen 6 april tot en met 3 augustus
  • Tot 3 maanden voor vertrek kunt u reserveren
  • Helaas is het niet mogelijk om te annuleren of om te boeken
  • U reist met de hogesnelheidstrein de Thalys
  • De enige vertreklocaties zijn Amsterdam Centraal, Schiphol of Rotterdam Centraal
  • Op=Op

Lille heeft een aantal bekende bezienswaardigheden die u echt moet zien als u tickets heeft geboekt. Misschien dat u ze niet allemaal in een dag kunt bezoeken, maar welke u echt moet zien is de Kathedraal Notre Dame. De bouw van de kathedraal werd begonnen in de 19de eeuw en is pas afgerond in 1999 toen de bijzondere voorgevel eindelijk werd afgemaakt. De kathedraal wordt nu gebruikt door de aartsbisschop van Rijsel.

Reistijden met Thalys van Amsterdam naar Lille zijn ongeveer 3 uur. Als u reist vanaf Amsterdam Centraal dan duurt de reis 2 uur en drie kwartier. Bekijk hieronder het overzicht zodat u direct weet wanneer de trein vertrekt en aankomt. Plan aan de zijkant van de website u reis.

Reizen met de trein naar Lille

Traject Vertrek Aankomst
Amsterdam naar Lille Europe 7:17 uur 9:53 uur
15:17 uur * 17:52 uur *
16:17 uur ** 18:54 uur **
Lille Europe naar Amsterdam 11:59 uur 14:42 uur
19:09 uur * 21:42 uur *
21:07 uur ** 23:42 uur **
  • * Alleen mogelijk op maandag tot en met donderdag
  • ** Alleen mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag

Een volledig overzicht vindt u in de internationale reisplanner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *