Het uitzoeken van de vakantie dit jaar is al in volle gang. Heeft u al besloten? Waar de reis dit jaar naar toegaat? Waar gaat u dit jaar op vakantie naar toe? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit bericht. Wij willen u wel meteen een vakantie tip geven. De tickets voor de Zon-Thalys zijn weer beschikbaar. Deze speciale trein rijdt alleen in de zomermaanden van Nederland helemaal tot aan het zuiden van Frankrijk. Ook dit jaar heeft de Thalys een speciale aanbieding voor u. U kunt dit jaar met het Sunshine-tarief reizen en dan reist u tegen een gereduceerd tarief naar het zuiden van Frankrijk. Bekijk aan de rechterkant van het scherm meteen welke kaarten er beschikbaar zijn of klik hier om meteen u tickets op te zoeken. 

Als u kiest voor de Zon-Thalys dan kunt u vanaf 27 juni tot en met 29 augustus van dit jaar elke zaterdag vanaf Amsterdam-Centraal naar Valence,Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Marseille is hier het eindstation van de Thalys. U bent in een kleine zeven uur in Marseille. In Marseille kunt u weer overstappen op andere treinen die u verder Frankrijk in brengen of richting de Alpen voor een zomerse wandeling.

U kunt zoals wij al op de pagina over de Thalys hadden uitgelegd mogelijk om in twee verschillende klassen te reizen. Wilt u hier meer informatie over hebben, bekijk dan vooral die pagina. U heeft al tickets voor slechts 59 euro enkele reis in de tweede klasse.

Voor de volledige tijden en overzichten wanneer de trein vertrekt en aankomst in Nederland kunt u het beste de pagina van NS international raadplegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *