Thalys Rotterdam Parijs – Wat zijn de vertrektijden?

De trein die je naar Parijs zal brengen is de Thalys. Dit is de internationale hoge snelheidstrein van Rotterdam naar Parijs. De Thalys is al ontzettend lang in gebruik en wij zullen je een overzicht laten zien wanneer de Thalys vertrekt naar Parijs. Het kost overigens maar 35 euro voor een enkele reis om van Rotterdam naar Parijs met de thalys te reizen. Je bent al in 2 uur in Parijs vanaf Rotterdam met de Thalys.Op de website van nsinternational kan je een ticket boeken, wil je niet verder lezen maar meteen weten wat het kost. Druk dan aan de zijkant op de banner en bereken meteen u reistijden en kosten.

Hiernaast op de afbeelding kan je direct zien hoeveel treinen er dagelijks vertrekken vanaf Rotterdam Centraal naar Parijs Gare du Nord.

Duurzaam op reis, ga met de trein!

Wil je duurzaam reizen en het milieu sparen tijdens een stedentrip. Neem dan de trein, met de trein stoot je het minste CO2 uit en zorg je dat de komende generaties dezelfde reis zullen kunnen maken als jij.

Thalys Rotterdam Parijs

Het is deze vakantie periode constant in het nieuws geweest, hoe druk het op Schiphol is geweest. Wil je deze drukte vermijden? Neem dan de Thalys Rotterdam Parijs. Deze trein zal je naar Parijs brengen vanaf elk station in Nederland. Woon je in het Noorden van Nederland maar wil je toch de trein nemen naar Parijs dan is het dichts bijzijnde station Amsterdam Centraal vanaf waar de Thalys naar Parijs vertrekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *