Nu de lente echt is begonnen en de zomer in aantocht is, is het natuurlijk de meest ideale tijd om er is eventjes helemaal tussenuit te gaan samen!
In verschillende mooie steden in Nederland, kan dat nu al vanaf €49,- inclusief trein, hotel en ontbijt.

Wil je bijvoorbeeld samen naar het mooie karakteristieke Maastricht? Dan bied de NS je nu de keuze uit drie mooie 4 sterren hotels waar je heerlijk kan overnachten en kan genieten van een lekker ontbijtje voor maar €49,- inclusief twee enkele treintickets tweede klas, voor de heen- en de terugreis.

Kies uit de stad naar u keuze op www.spoordeelwinkel.nl/weekendje-weg

Maar er is niet alleen de keuze uit Maastricht, je kan o.a. kiezen voor één van de volgende steden:

Utrecht met de trein

Wat dacht je van er lekker tussenuit in het kloppende hart van Nederland? Namelijk Utrecht!
Deze stad is uitermate goed geschikt om heerlijk de hele dag te kunnen shoppen in de mooie binnenstad of overdekt in Hoog Catharijne, waar je je hart op kan halen bij wel 150 winkels!

Ben je niet zo van het shoppen? Dan kan je in Utrecht ook genieten van de mooie middeleeuwse panden in het centrum of ga je lekker naar wereldgrote festivals of musea. Er is voor ieder wat wils.

Het hotel bevind zich op loop afstand van het centrum en ligt naast de Jaarbeurs en centraal station. Binnen het hotel kan je gratis gebruik maken van solarium en fitness.

Amersfoort met de trein

Amersfoort is de groenste stad van zowel Nederland als Europa aangezien het beleid van Amersfoort ervoor zorgt dat de vele natuur behouden word. Amersfoort is een mooie historische stad, het Museum Flehite, bied de mogelijkheid om een beeld te krijgen van de geschiedenis. Ook het geboortehuis van Piet Mondriaan bevindt zich in Amersfoort waar je ook een bezoek aan kunt brengen en waar diverse werken van Mondriaan worden getoond. Je kunt ook nog meer musea vinden in Amersfoort, het is bij uitstek een mooie stad om cultuur op te snuiven.

Maar ook de shopper kan er zijn hart weer flink ophalen want je kan er volop genieten van grote winkelketens en mooie kleine boetiekjes.
Verder heeft Amersfoort één groot theater, de Flint, tevens congrescentrum en een poppodium (de Kelder). Op het Eemplein, vind je onder meer een (Pathé)bioscoop (8 zalen), muziekschool, bibliotheek en horecagelegenheden

Het hotel bevind zich op twee minuten afstand van het historische centrum.

Leiden met de trein

Leiden bied volop mogelijkheden om er even heerlijk tussenuit te zijn.
Het is een mooie stad met groen en veel water, vooral in de binnenstad vormt het water een belangrijk onderdeel van het straatbeeld. De singels vormen een belangrijke groenvoorziening voor de stad, waar diverse parken zijn aangelegd. Aan de zuidoostkant van de stad ligt polderpark Cronesteyn, op het terrein van voormalig Kasteel Cronesteyn. Via dit park staat de stad in verbinding met het Groene Hart.
Deze stad bied veel bezienswaardigheden van mooie kerken en gebouwen.

Leiden bied verder een sfeervolle setting om heerlijk te shoppen en heeft een groot aanbod aan winkels en boetiekjes.

Het hotel ligt op tien minuten vanaf Leiden centrum en ligt in de nabije omgeving van de stranden van Noordwijk en Katwijk. In het hotel kun je fietsen huren om naar het strand te komen of om Leiden te verkennen per fiets.

Den Haag met de trein

In de mooie stad Den Haag vol kunst en cultuur kun je kiezen uit twee verschillende Hotels.
Deze stad staat bekend om zijn mooie musea en bied een hoogstaand aanbod van tentoonstellingen.
Den Haag is een oude stad met veel historie, er staan veel monumentale panden, monumenten en herdenkingsmonumenten. Ook zijn er verschillende musea en theaters.
Verder is Den Haag voor een stad erg rijk aan natuur. Binnen de gemeentegrens ligt een omvangrijk, ruigbegroeid duingebied, met daarlangs een breed, natuurlijk zandstrand van bijna tien kilometer lang. Verspreid door de stad liggen enkele grotere en kleinere parken.

Het uitgaansleven in Den Haag is geconcentreerd rond de omgeving Buitenhof, Groenmarkt en de Grote Markt. Ook voor de echte mode liefhebber ben je in Den Haag aan het juiste adres. De Hoogstraat, Molenstraat en de Plaats vormen het centrum van haute couture, exclusieve schoenenzaken en bijouterieën.

Beide hotels hebben een goede locatie in of in de nabije omgeving van het centrum en bieden beide een mooi restaurant aan.

Groningen met de trein

Er even helemaal tussenuit in de culturele hoofdstad van Nederland? De NS bied ook de mogelijkheid om heerlijk te overnachten in het mooie Groningen.
Groningen is de grootste, Groningers zouden zeggen enige, stad in het noorden van Nederland. De stad vervult daardoor een centrumfunctie, die nog versterkt wordt door de aanwezigheid van de universiteit en het grote aantal jonge inwoners die dat meebrengt. Dat zich uit in een zeer gevarieerd cultureel aanbod.
Zo bevind zich o.a. het Scheepvaartmuseum, Universiteitsmuseum en het Nederlands stripmuseum zich in deze mooie stad. Het uitgaansleven telt vele cafés, voornamelijk rond de Grote Markt, Vismarkt, de Poelestraat, Peperstraat en de Kromme Elleboog.

Groningen bied verder een compact stadscentrum waar je heerlijk kunt shoppen en kunt genieten op het terras van een drankje.

In Groningen kun je kiezen uit twee hotels waarvan het ene hotel zich op loopafstand van de welbekende Martini toren bevindt en je kan kiezen voor een Endless Sunday checkout met ontbijtbuffet tot 12.00u.
Het andere hotel bevind zich in het levendige centrum van Groningen waar je in het sfeervolle Grand cafe kan genieten van een lekker ontbijtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *