Na alle ophef die er geweest is over de BREXIT en nu Engeland uit Europa is gestapt betekent het een hoop nieuwe dingen voor de rest van de Europeanen. Kan je in de toekomst nog wel zomaar met de trein naar Londen? Of met de ferry naar Newcastle? Dit zijn dingen waar nog niemand mee bezig is, maar het kan in de toekomst wel voor ernstige problemen zorgen voor de bereikbaarheid van het Verenigd Koninkrijk.

Met de Eurostar naar Londen

Je kan met de Eurostar naar Londen en er is nog geen informatie beschikbaar dat hier op korte termijn wijzigingen in zullen zijn, wel zal het zo zijn dat de mogelijkheden om met de trein naar Engeland te reizen in de toekomst anders zal verlopen. Alle verdragen die er op dit moment zijn met het Verenigd Koninkrijk zullen tegen het licht gehouden worden en hier zullen nieuwe afspraken over gemaakt moeten worden.

Trein naar Londen

Wil je nu al een reis boeken dan kan dat via de website van NSinternational, wij verzamelen voor u de goedkoopste mogelijke opties zodat je niet voor verassingen komt te staan. Je kan via onze website alle prijzen inzien en zal dan doorgestuurd worden naar de website om te boeken. Met de trein naar Londen bent u al in 4 en een half uur. De trein zal vertrekken vanaf Amsterdam, je kan van alle stations in Nederland naar Amsterdam reizen en boeken.

Je aankomst zal in het hartje van Londen zijn. Vanaf dit punt kan u de hele stad verkennen en je hoeft je niet druk te maken om dure taxiritten of andere kosten. Je kan zoveel bagage meenemen als je zelf zou willen. Het voordeligst is om online te boeken, dan weet je altijd zeker dat je een plekje hebt. Weet je al wanneer je zou willen gaan wees er dan vroeg bij, want wie eerder boekt zal goedkoper uit zijn. De vroegboekkorting wordt online direct verrekkend.

Direct Boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *