Op vakantie gaan is voor de meeste mensen al aan het begin van het jaar een uitdaging. Waar wilt je dit jaar naar toe? Heb je alles al gezien? Wil je tijdens de vakantie lekker bijkomen of een heel land zien en er een stedentrip van maken? Het is voor steeds meer mensen doodnormaal om met de trein op vakantie te gaan. Dit is niet alleen voor de mensen die milieubewust willen zijn. Het is een heerlijke manier om even snel naar een grote stad in Europa te reizen en helemaal tot rust te komen.  Want je hebt geen gehaast op een druk vliegveld. De andere overweging is het feit dat er steeds meer aanslagen plaatsvinden op vliegvelden. Treinreizen in de vakantie, lees onze tips om zo voordelig mogelijk de trein te pakken.

Treinreizen in de vakantie

De vakantie is een goed moment om met de trein te reizen. Omdat er dan ontzettend veel kortingsacties zijn en er steeds meer stuntprijzen gevraagd worden voor de treinkaartjes. Je kan nu al voor slechts 19 euro enkele reis naar België met de trein. Als je dit combineert met een dagkaart dan ben je voor 40 euro in Belgie. Alleen voor de brandstofkosten zal je meer moeten uitgeven indien je met de auto gaat. Daarbij komen uiteraard de parkeerkosten die niet voordelig zullen zijn in de grote stad.

Trein naar Parijs combineren met een Dagkaart aanbieding

Het is ontzettend verstandig om een dagkaart aanbieding te combineren met een treinkaartje naar Parijs of een andere grote stad in Europa. De trein naar Parijs zal u ongeveer 29 euro kosten voor een enkele reis in de tweede klasse van de Thalys. Daarbij komen de treinkosten van u treinkaartje naar een van de grote stations in Nederland waarvandaan de Thalys vertrekt. Als je dit combineert met een goedkoop treinkaartje tijdens de dagkaarten actie dan zal je voor 50 euro al in Parijs kunnen zijn. Houdt je ontzettend veel geld over om uit te geven in Parijs en dat gaat wel lukken met alle mooie winkelstraten en designer stores.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *