De Tour de France, elk jaar het mooiste en beste wielerspektakel dat de wielersport te bieden heeft, bekeken door miljoenen mensen over de hele wereld. Dit jaar is de Tour al in Nederland te zien, wilt u de tour van dichtbij meemaken dat kan in Utrecht. Daar zal de eerste etappe van de Tour de France 2015 plaatsvinden, er wordt een tijdrit gereden in de stad Utrecht van een kleine 14 kilometer. Bent u een Tour de France fanaat? Bekijk onze tips hoe u goedkoop een treinticket naar de Tour france finish op de Champs-Eleysee kunt verkrijgen. Wij geven u de beste tips hoe u goedkoop treintickets kunt reserveren.

Als u de tour altijd op de televisie volgt en er ook eens bij wilt zijn als de mannen over de Champs-Eleysee rijden en hun laatste rondje doen. Dat kan nu heel voordelig, u kunt nu een treintickets boeken naar de Finish van de Tour 2015. Het idee is als u nu al het treinticket naar de tour reserveert, dan maakt u nog gebruik van de aanbiedingen die nu gelden en kortingen. Een van de aanbiedingen is samen naar Parijs voor slechts 59 euro. Bekijk alle voorwaarden op onze website.

Het is met de auto onmogelijk om tijdens de Tour de France de stad Parijs goed te bereiken, zeker als de Tour in de buurt komt. Er staan elk jaar enkele honderden kilometers file rond Parijs als de Tour de France aan de gang is. U wilt toch niet in de file staan in een hete auto terwijl u met de Thalys binnen enkele uren in hartje Parijs uitstapt en naar de finish van de Tour de France loopt.

Tour de France met de trein

U boekt nu goedkope treintickets naar Parijs voor slechts 58 euro heeft u een retourtje naar Parijs. U zit dan in de comfortabele tweede klasse en bent in slechts enkele uurtjes in Parijs op Gare du Nord. Vanaf daar is het ongeveer 4 kilometer wandelen naar de Champs-Eleysee. U kunt op onderstaand kaartje bekijken hoe u dan precies moet lopen.


Tijdens u wandeling kunt u meteen de Eiffeltoren bekijken en ook even langs gaan. Deze zal wel ontzettend druk zijn tijdens de Tour de France, maar dan is logisch. De laatste etappe van de Tour 2015 is op 26 juli, daarna zit de tour erop en moet u weer een jaar wachten voordat u de Tour met de trein kunt volgen.

Trein naar Parijs

Wij zullen u een prijsopgaaf geven, wat het u gaat kosten om met twee personen de trein naar Parijs te pakken en daar de Tour te volgen. Het is heel simpel eigenlijk, de enige kosten die u zal maken zijn de kosten voor u treinticket van de Thalys. U bent voor twee personen slechts 116 euro kwijt. Dan heeft u een retourticket naar Parijs. Wij hebben in dit voorbeeld de opstap vanaf Amsterdam-Centraal genomen. U stapt uit op Gare du Nord en wandelt rustig richting de Champs-Eleysee. Plan u reis met onze treinplanner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *