De zomer is net voorbij en wij genieten nog van de laatste zonnestralen van de redelijke zomer die we in Nederland gehad hebben. Het is weer zover om verder te kijken naar de toekomst en te bekijken wat de winter ons gaat brengen? Zou de winter wel erg koud worden? Wie zal het kunnen voorspellen? Piet Paulsma zal het proberen, maar als je tegen die tijd erachter gaat boeken zal je tegen hoge prijzen aanlopen. Het is daarom verstandig om op tijd te boeken. Zodra je een keer gebruik hebt gemaakt van de Ski Thalys wil je niks anders meer, het is het ideale vervoer middel naar je favoriete wintersport locatie.

Reis met de Ski Thalys naar uw wintersport

Wat ontzettend veel mensen vergeten is dat het soms voordeliger is om met de trein naar je wintersport locatie te reizen. De trein verbindingen in Europa zijn dusdanig verbetert dat je in slechts enkele uren al kan genieten van je eerste koud biertje en je eerste piste. De sneeuw is binnen handbereik als je reist met de Ski Thalys. Reserveer jouw treinticket op tijd als je weet waar je naar toe gaat, dit scheelt meestal ontzettend veel geld. Boek vanaf 8 september 2016 jouw reis naar de sneeuw.

Voordelen van de Ski Thalys

  • Rechtstreeks naar de Frans Alpen vanaf elk station in Nederland
  • Snel en comfortabel zonder zorgen op wintersport
  • Veilig op je plaatst van bestemming aankomen zonder ongelukken
  • Rijdt op zaterdagen vanaf 24 december tot en met 1 april 2017
  • Boek vanaf 8 september 2016 voor seizoen 2016  en 2017

Ski Thalys met korting

Als u vanaf 8 september boekt en u heen reis ligt tussen januari en maart 2017 betaalt u slechts 59 euro enkele reis vanaf Amsterdam. Dan zit u comfortabel in de tweede klas van de Thalys. Dit kaartje kan je niet annuleren of om te boeken, dus u moet er wel zeker van zijn dat u op dat moment wilt vertrekken. Als u liever eerste klas wilt reizen dan betaalt u slechts 79 euro voor de meest comfortabele klasse van de Thalys. Bekijk alle wintersportbestemmingen in Frankrijk op onze kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *